dimecres, 8 de juny del 2011

Els Prínceps Blaus?

...Perque de petita em van explicar en els contes que els Prínceps Blaus existien, i jo m'ho vaig creure...És més, ja de gran vaig pensar que havia trobat el meu Príncep Blau...fins que un dia es va destenyir!

En els contes populars, els traspassats de generació a generació, d'avis a néts i de pares a fills, per què els Prínceps han de ser Blaus?.

No enganyem més als infants... Començant perquè els prínceps ja no són el que eren, si mai han estat alguna cosa.
No es casen amb dames delicades sinó amb delicades dames i no porten corona però si se'ls veu la coroneta, què és molt diferent. No són alts i guapos, fan el que poden, que de vegades és ben poc.

No van a les primeres fileres de les batalles, valents, guanyant a la mort per la justícia del poble. Sinó que miren, des de primera fila, davant del poble i impassibles, qui és el valent que batalla per desfilar sense morir-se sota un sol de justícia..

Ja no existeixen els prínceps blaus, modernitzem els contes. Ja que aquests són històries imaginades, posem de veritat imaginació, començant per canviar el color...

4 comentaris:

  1. Un 10!
    On és que fas la propera signatura de posts? Jo vindré…

    ResponElimina
  2. Molt bo! Et compromets a ensenyar-li a la meva filla tot això? Sense oblidar aquest delicat sentit de l'humor...

    ResponElimina
  3. Gripau blau, gràcies per la teva puntuació. m'alegra que t'hagi agradat. Si em permets un consell, canvia de color. Ja veus què li passa al blau... I hi ha una dita que diu "cuando veas las barbas de tu vecino cortar, pon las tuyas a remojar", potser amb un post dels gripaus blaus?

    Caramel, m'encanta aquest nom. Ja saps que quan vulgis, estaré encantada!

    ResponElimina
  4. Molt divertit i real como la vida misma. Volem més així....Ja m'entens!

    ResponElimina