dilluns, 2 de gener del 2012

Les dotze campanades

Realment, tot i haver sopat ahir amb amics i amb un decorat molt diferent a la resta de l'any, i malgrat tothom i jo mateixa felicito i em feliciten l'any, avui no és més que la continuació d'ahir i la prèvia de demà.

De petita pensava que després de fer tan de soroll la nit del 31 de desembre i tractar-la d'una manera tant especial i única, el dia 1 de gener havia de passar quelcom de diferent a la meva vida i a la de la meva família. I a l'endemà, a l'obrir els ulls, escoltava des del llit esperant sentir algun so diferent als habituals; i em mirava al mirall desitjant veure algun canvi; i observava en silenci la casa per si havia alguna cosa diferent. Però malgrat la meva esperança de que la màgia de les dotze campanades havia d'influir, tal i com passava al conte de la Ventafocs, tot semblava igual.

I és que la màgia dels Reis Mags, del Ratolí Martí i de les Dotze Campanades ha d'acompanyar-nos sempre, en cada dia de l'any i en cada instant de la nostra vida.
Mai se sap quan la màgia es posarà en marxa i ens sorprendrà. I no cal estar preparats ni vestits d'una manera especial. Únicament hem d'estar il.lusionats de que la nostra vareta màgica començarà a funcionar en algun moment, i ens envoltarà un núvol brillant, i ens arribarà lo inesperat.
I després d'això serà la nostra feina mantenir aquesta màgia i continuar en aquest núvol, mentre sonen les dotze campanades, tocant de peus a terra. Però paga la pena fer-ho.
Perquè si no és així, què farien els Reis Mags amb tants regals, i perquè vol la Fada Madrina un encanteri inpronunciable, i a on guardaria el Ratolí Martí tantes dents...Paga la pena, n'estic convençuda.

3 comentaris:

  1. Ona, la màgia és posarà en marxa quan agafis tu la vareta i la sacsègis amb força i il·lusió. Per si sola només és un pal de fusta sense cap poder. Recorda que no podem esperar que res canvii fent sempre les mateixes coses. Si vols que avui sigui un dia màgic, agafa la vareta i surt al carrer a menjar-te el món…

    … i demà ens ho expliques.

    Aquest any serà millor… però només si ho volem.

    ResponElimina
  2. Gràcies Sr.Dong, és cert el que dius. I la veritat és que la meva vareta màgica ha estat molt de temps en unes altres mans que no eren pas les meves.
    Però ara ja no és així, i tot i estar una mica rovellada, li treuré lluentor i tornarà a funcionar.

    i pensant, pensant..avui si de cas no esmorzo per pair millor el món que m'he de cruspir...

    ...demà us ho explico ;-)

    Gràcies per la teva proposta de menú!

    ResponElimina
  3. Si us plau, diga'm de tu, que no sóc pas tan vell!

    ResponElimina