dilluns, 9 d’abril del 2012

Petjades

Tornada d'uns dies de descans, d'emocions, de fred, de sol intens, de paisatges, de quilòmetres, d'inquietuds, de sorpreses, de rises, de galtes mullades, d'escalfor, de xocolata, de conducció, de desconecció, d'aigua gelada, de donar, de rebre, d'acceptar, de generositat, de cançons, de plenitud, de família, de repeticions, de descobriment, de respecte, d'escoltar, de ser escoltada, de mirades, de mans gelades, de sopa calenta, d'aiguaneu, d'errades, d'aprenentatges, de caliu, d'amanides, de llar de foc, d'incens, de llum, de pel.lícules, de natura, de conrear l'hort...i de conrear la pròpia vida.

Dies  plens i buits. 

Plens de sensacions i buit de presses. 
Plens d'emocions intenses i buits de fredor. 
Plens de companyia i buits de soledat. 
Plens de calma i buits de silenci. 
Plens de força i buits d'indiferència.

8 comentaris:

  1. Això són unes vacances, i la resta ximpleries. Que ben aprofitats aquests dies, no deixis que passin, a seguir tenint continuïtat en aquestes sensacions que t'han quedat, que juntament amb els records, és el que importa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Motes gràcies Xexu, ho intentaré amb tota la força que sento.
      Una abraçada.

      Elimina
  2. Això Ona...ja me diràs com t´ho fas ;)

    Bona nit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sa lluna, per fi ens trobem!

      ...Doncs, no se dir-te com es fa. No és més que acceptar lo bo i no tan bo de tu mateixa; de la manera en que mires la realitat; de tenir molt present no culpar a ningú de les teves propies passes; i de "revisar", si vols, allò que et provoca inquietud i no et fa sentir bé.

      Un petó de bona nit i fins aviat.

      Elimina
  3. Això sí que són vacances. La desconexió del dia a dia i la conexió al que realment és important. Molt bona descripció. Bona nit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ramon, m'agrada això que dius de conectar amb lo realment important..., és cert i ho necessitava! I una part d'aquesta desconexió se la dec a la força de la meva estimada Garrotxa.

      Gràcies per la visita i molt bona nit.

      Elimina
  4. Encara que hagin estat plens de tant, no oblidis que la buidor de certes històries, també ens ajuda a omplir. Si no buidem no es recarrega res de nou, i l'energia entra quan buidem.
    Bona setmana, i celebro que hagin estat tan ben aprofitades.
    MIl abraçades plenes de molta llum!!!

    ResponElimina
  5. Quina raó tens Dafne!
    Moltes gràcies per aquesta reflexió.

    Un fort petó!

    ResponElimina