dissabte, 11 de maig del 2013

Gràcies Germaine

Aquest text el vaig escriure fa més de dos anys, després de la primera visita amb una excel-lent metgessa i millor persona. La Germeine va morir el mes passat. Avui, per casualitat, he revisat unes carpetes d'esborranys i m'he trobat aquest post que vaig escriure després de la primera trobada amb ella. Una trobada que em va impactar i que vaig intentar deixar reflectit amb paraules, difícil sovint.
Avui faig públic el meu agraïment a aquesta dona que emanava senzillament Amor.

"Gràcies Germaine. 

No deixo de pensar en la nostra conversa, en la teva proximitat i en les teves paraules senzilles i plenes de significat. Gràcies perquè he sentit que m'entenies, entenies la meva desesperació des d'un altre àmbit, més llunyà i més profund, més desconegut i més immens, sento que has captar les ferides de la meva ànima.
 
Gràcies Germain per mirar-me amb un somriure d'aproximació i de respecte en aquests moments en els que em sento tan petita i desorientada. 

Gràcies pels teus savis exemples.

Transmets el que ets i ets com interrelaciones amb el món; i tu ets “pau” i “senzillesa” en el més pur i estricte sentit. Gràcies per mostrar-m'ho i gràcies per captar el desesper que tinc per recuperar la meva essència, la meva ànima."

Gràcies per tot Germaine. 


4 comentaris:

 1. Las mejores palabras para un buen recuerdo.

  ResponElimina
 2. Jo no dubto pas de la professionalitat dels metges, però per norma general, trobo a faltar alguna espurna més d'humanitat en el seu tracte amb els pacients, ja que sovint hi ha massa fredor.
  Per això és tan d'agrair, quan trobem alguna persona d'aquesta professió, que tracta als pacients, com si cada un d' ells fos important, per ell mateix. Que a més de tractar el seu mal ,sàpiga mirar-lo als ulls i veure el fons de la seva ànima per esbrinar quines són les seves inquietuds com a éssers humans i obrar així en conseqüència.
  Si tenim aquesta sort, hem trobat un tresor i per això, si per llei de vida , ens deixa, restem una mica orfes, i sempre tindrem present com ens va ajudar a trobar la pau, amb senzillesa i un somriure.
  Jo també he tingut aquesta sort, per això entenc que vulguis donar-li les gràcies.

  Una forta abraçada.

  ResponElimina
 3. Hola jo venia des del blog via cap a la independència ja que vaig darrere teu , no et coneixia , entro i llegeixo aquest escrit dolorós i entranyable , sempre que perdem algú que ens es proper la ferida cou i fa mal durant molt temps o fins i tot sempre , anem aprenent a conviure amb aquest dolor , salutacions i abraçades t'envio...

  ResponElimina
 4. Els meus condols per la pèrdua. I els meus millors desitjos pels bons records.

  ResponElimina