tag:blogger.com,1999:blog-3323573222973196727.post3879380752871545887..comments2023-03-31T12:48:17.265+02:00Comments on Alquímia: Ingredients dolçosOnahttp://www.blogger.com/profile/17737771866952526332noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3323573222973196727.post-86149409057463160852011-12-04T21:31:11.947+01:002011-12-04T21:31:11.947+01:00Gràcies Arsènic, he perdut el bon costum de fer re...Gràcies Arsènic, he perdut el bon costum de fer reposteria, però el meu propòsit és tornar a posar-m'hi. I aleshores...ens lleparem de nou els dits.<br /><br />Gràcies Joana per compartir el gust que té la "senzillesa del gest" que ens porta tanta felicitat.Onahttps://www.blogger.com/profile/17737771866952526332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3323573222973196727.post-79023017896980191432011-11-29T23:27:59.090+01:002011-11-29T23:27:59.090+01:00Potser és aquesta senzillesa de gestos que ens fa ...Potser és aquesta senzillesa de gestos que ens fa una mica més feliços. I no cal gaire res més .<br />bona nit doncs!Joanahttp://www.llddona.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3323573222973196727.post-17995080675277893452011-11-23T23:41:09.975+01:002011-11-23T23:41:09.975+01:00Ets una molt bona repostera, i amb aquest escrit e...Ets una molt bona repostera, i amb aquest escrit es nota.Arsènic per compasiónoreply@blogger.com